Brasschaat eert “duurzame helden” – 24.09.2023

Om de “Week van de Duurzame Gemeente” op een passende manier af te sluiten, heeft de Brasschaatse schepen van Duurzaamheid, Goele Fonteyn, de verkozen “duurzame helden” feestelijk bedankt op zondag 24 september 2023. Ze ontvingen een uniek Brasschaats geschenk, als erkenning voor hun inzet rond SDG 4 = kwaliteitsvol onderwijs.

De groepstentoonstelling ‘Hooggeëerd Publiek’ in “De Garage” beleefde een overweldigende opkomst. De vijf “duurzame helden” werden er met open armen ontvangen en ontvingen een prachtige illustratie, vervaardigd door de getalenteerde Brasschaatse illustratrice Roos ten Broecke.

De “duurzame helden” omvatten een toegewijde leerkracht, een enthousiaste vrijwilliger bij de Remise, de kindergemeenteraad, huiswerkbegeleiders (WeCare4Youth) en een Brasschaatse vzw, die een schooltje heeft opgericht in Bangladesh. Ze werden eerder dit jaar genomineerd door de inwoners van Brasschaat en vervolgens geselecteerd door een deskundige jury. Tijdens de “Week van de Duurzame Gemeente” werden hun inspirerende verhalen dagelijks gedeeld op de sociale mediakanalen van de gemeente.

Bron: Noordernieuws  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven